Blog LIDERPLAST – BASTION

alegerea tamplariei

Cum analizăm ofertele de tâmplărie?

După cum se poate observa, trăim în era informațiilor transmise într-un ritm foarte alert, iar internetul a schimbat modalitatea de a ne informa despre orice, nu doar despre ultimele evenimente politice, economice, ci chiar și despre producătorii de tâmplărie PVC. Astfel că, dacă cunoașteți câteva companii din domeniu, nu trebuie să faceți altceva decât să intrați pe site-ul producătorului de tâmplărie, și să analizați ofertele de prețuri prezentate pe site, care de fapt există și în realitate. În cazul în care nu sunteți încântați de ofertele expuse pe site sau poate nu există prețuri afișate, cel mai bine ar fi să trimiteți un e-mail respectivului producător cu ceea ce vă doriți mai exact, cu dimensiunile în metri lineari ai tâmplăriei și alte informații importante pe care fiecare firmă le consideră necesare.

Luând în considerare faptul că, există numeroase companii de profil pe piața tâmplăriei termoizolante este de la sine înțeles, că nu ne vom opri la o singură firmă cu solicitarea de ofertă pe care o avem.

Majoritatea producătorilor au site-uri de prezentare, motiv pentru care este cazul să analizăm mai multe companii și să cerem oferte de prețuri de la fiecare-n parte. Urmând ulterior ca oferta cea mai mulțumitoare să o alegem ca fiind cea câștigătoare.

Cum să alegem corect ferestrele termoizolante? VEKA te învață acest aspect!

Pentru persoanele care știu, că achiziționarea ferestrelor tip termopan este o investiție nu doar pentru o zi, ci pentru o viață întreagă, pentru cei care aleg să fie bine informați atunci când își schimbă ferestrele sau caută unele noi, VEKA lansează site-ul www.fereastraVEKA.ro. Acest site este primul din categoria care se adresează consumatorilor dornici să se informeze asupra criteriilor esențiale pe baza cărora pot face o alegere corectă atunci când investesc în ferestre termoizolante.

Respectivul site conține informații generale, dar și date tehnice susținute de scurte filme care scot în evidență cei mai importanți diferențiatori de care trebuie să țineți cont în alegerea unei ferestre. Astfel, în mai puțin de câteva minute puteți afla toate informațiile de care aveți nevoie pentru a ști ce să cereți vânzătorului de tâmplărie PVC, și implicit ce să pretindeți montatorilor.

Meniul site-ului www.fereastraVEKA.ro abordează 6 capitole: “Cum ne alegem fereastra” – o secțiune video dedicată pașilor necesari în alegerea tâmplăriei, “Fereastra ta VEKA” unde puteți posta poze cu ferestrele dvs cele noi,  “Reglementari în domeniu”, noutăți, informații de interes general, gama de “Produse VEKA“, reprezentate și showroom-uri ale partenerilor “VEKA în orașul tău”, precum și câteva date pe scurt “Despre VEKA“, lider mondial al profilelor din PVC de clasa A.

În ceea ce privește accesarea informațiilor, aceasta se face rapid și ușor. Practic, utilizatorii sunt scutiți încă de la început de efortul de a accesa pagini după pagini în căutarea datelor. Încă de la primul click puteți afla despre “Tipurile de tâmplărie” folosite pentru ferestre, precum și criterii esențiale ale unei ferestre de calitate – “Durabilitatea”, “Coeficientul de izolare termică”, “Manevrabilitatea și securitatea”.

În plus, www.fereastraVEKA.ro aduce și o serie de informații care privesc “Dotarile suplimentare” ale unei ferestre ori “Servicii sau garanții”. Totul este prezentat și exemplificat ușor, concis și chiar amuzant, prin filmulețe scurte, expresive și sugestive. 

Informatii importante puteti regăsi şi pe site-ul nostru la secţiunea Tâmplărie VEKA unde sunt prezentate cele 4 sisteme VEKA.

Spor in alegerea cat mai corecta a ferestrelor dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *