Blog LIDERPLAST – BASTION

Gealan furnizor oficial al casei regale

București, 8 mai 2015 – Gealan, lider pe piața locală de profile din PVC pentru ferestre şi uși, primeşte titlul de Furnizor Oficial al Casei Regale a României, ca semn de recunoaştere a calității produselor şi serviciilor oferite, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Palatul Elisabeta.

Gealan furnizor oficial al casei regale
Gealan furnizor oficial al casei regale

Titlul de Furnizor al Casei Regale este ȋnmânat domnului Aurel Vlaicu, COO Gealan România, de către Alteța Sa Regală Principesa Margareta.

Colaborarea dintre Gealan şi Casa Regală a României a început în anul 2014 când compania a devenit partener al Casei Majestății Sale Regelui, prin furnizarea de ferestre şi uşi pentru renovarea a două clădiri aflate pe Domeniul Regal de la Săvârșin, statut premergător obținerii titlului de Furnizor Oficial.

”Aprecierea serviciilor și alegerea produselor noastre de către Altețele Sale Regale ne onorează şi în același timp ne motivează să livrăm la cele mai înalte standarde, așa cum o facem de aproape două decenii. Suntem mândri că două clădiri încărcate de istorie și-au păstrat eleganța și au redevenit funcționale datorită celor mai moderne inovații ale ferestrelor Futura. Totodată, ne propunem să păstrăm tradiția şi să oferim ȋn continuare Casei Regale a României soluții complete pentru rezultate remarcabile şi durabile”, a declarat Aurel Vlaicu, COO Gealan România.

Casa Majestății Sale Regelui a ales să folosească cea mai nouă gamă de ferestre Futura pentru renovarea Casei Musafirilor şi Casei Intendentului. Specialiştii Gealan au realizat ȋn premieră ferestre cu îmbinarea profilelor la unghi de 90 de grade și cașerarea cu decor lemn în nuanță de nuc pe întreaga suprafață a profilului, inclusiv pe interior, pentru a menține aspectul ferestrelor tradiționale.

Prin proiectul desfăşurat pe Domeniul Regal de la Săvârşin, compania Gealan a demonstrat încă o dată faptul că poate respecta şi cele mai exigente cerințe, folosind produse ce ȋmbină ultimele tehnologii cu neovia estetică. Astfel, acestea reușesc să păstreze înfățișarea autentică a fațadelor, fiind soluția ideală pentru renovarea clădirilor monument istoric.

Despre GEALAN ROMÂNIA

Gealan România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de profile din PVC, este compania care produce, de aproape 20 de ani, profile din PVC pentru uşile şi ferestrele din casele fiecăruia. În prezent Gealan România are cea mai mare notorietate în România pe piaţa ferestrelor din PVC. Compania colaborează cu circa 450 de firme partenere în România pentru care livrează tone de profile PVC, dar și componentele şi tehnologia necesară producţiei de ferestre termoizolante din PVC. Printre produselele din portofoliu se regasesc rulouri, obloane şi diferite accesorii pentru ferestre şi uşi.

Gealan furnizor al casei regale a romaniei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *