Blog LIDERPLAST – BASTION

Domeniul de activitate:Tâmplărie din PVC și Aluminiu

Produse comercializate pe magazinul online:

  • ferestre și uși din PVC și Aluminiu
  • uși culisante, glisante în plan paralel, armonice
  • rulouri și obloane din PVC și AL
  • accesorii
  • produse de curățare și întreținere tâmplărie PVC/AL

Înainte de a începe prezentarea și conceptul magazinului nostru online, www.liderdoors.ro trebuie să specificăm faptul, că la baza acestuia se află o companie cu tradiție în domeniul tâmplăriei termoizolante – SC LIDERPLAST S.R.L, care de altfel este fondatoarea acestei platforme online.

banerul3
[/vc_column][/vc_row]

SCURT ISTORIC

▐ Fondatorul magazinului online www.liderdoors.ro

Cu o experiență de mai bine de 11 ani în domeniul tâmplăriei, fabrica LIDERPLAST vine în întâmpinarea clienților și potențialilor săi clienți cu o paletă largă de produse și servicii. Având în vedere, că LIDERPLAST este motorul acestui magazin online, vă vom prezenta istoricul și vă vom exemplifica pe scurt principalele caracteristici care definesc această companie. Firma a fost înființată în 2006, cu sediul în localitatea Cluj Napoca, jud. Cluj. Și-a început activitatea cu aproximativ 25 de angajați și a ajuns să aibă în prezent peste 100 de angajați. Gândirea și tehnicile Managementului firmei LIDERPLAST au fost îndreptate mereu spre dezvoltarea și îmbunătățirea continuă a următoarelor elemente importante care definesc buna funcționare și organizare a unei întreprinderi:

– Resursa Umană

(Moto: Angajații cu principii sănătoase și bine instruiți conduc spre succesul dezvoltării companiei în care aceștia își desfășoară activitatea).

Utilaje Performante pentru fluxul de producție

(Moto: Investițiile constante, masive și sigure în utilaje de ultimă generație conduc spre obținerea unor produse calitative la standarde înalte, fabricate la precizie, conferind astfel un confort sporit beneficiarilor/clienților).

Procesul de Producție

(Moto: Respectarea întocmai a multor rigori și proceduri de producție bine prestabilite pentru executarea produsele conform Standardelor și, nu în ultimul rând evitarea erorilor).

Infrastructură

(Moto: Achiziționarea și implementarea tuturor mijloacelor necesare pentru desfășurarea cât mai eficientă și organizată a tuturor activităților din cadrul unei companii). Compania LIDERPLAST activează, atât pe piața internă cât și pe piața externă (UE). Aceasta livrează în țări precum: Italia, Germania, Austria, Croația, Franța, Republica Cehă, Ungaria, Slovacia, Slovenia, etc. Pe parcursul desfășurării activității acesteia, compania a investit constant în dezvoltare și automatizări, reprezentând astfel unul dintre cei mai importanți lideri pe piața tâmplăriei termoizolante din PVC și AL.

INVESTIȚII LIDERPLAST:

♦ Dotare automatizată germană ROTOX, URBAN; ♦ Centre de debitare automate; ♦ Centre de prelucrare PVC automate cu metal; ♦ Mașini de sudură la 4 capete; ♦ CNC-uri automate de debavurare; ♦ Linie complet automatizată de producție geam termopan termoizolator; ♦ Linie complet automatizată de producție paneluri lise și ornamentale ; ♦ Linie automatizată de insertizare inox pentru paneluri.

tehnologie

??? WWW.LIDERDOORS.RO ???

Ce semnifică acest site și care este motivul pentru care a luat naștere un astfel de magazin online?

 www.liderdoors.ro este un magazinonline destinat comercializării de ferestre și uși din PVC și Aluminiu nu numai pe piața din România, dar și pe piața din Europa, în țări precum: Italia, Germania, Franța, Austria, Cehia și Ungaria.

Acest magazin online a fost conceput și implementat din dorința Managementului companiei LIDERPLAST de a oferi clienților și potențialilor săi clienți UȘI și FERESTRE din PVC și AL produse la standarde înalte calitative la PREȚURI de PRODUCĂTOR.

Este foarte important de reținut faptul, că  magazinul online www.liderdoors.ro spre deosebire de alte magazine online, are ca motor o companie/fabrică cu tradiție în producția exclusivă de tâmplărie termoizolantă (PVC și AL). Nu putem să vedem acest aspect decât ca pe un plus și un avantaj foarte mare, în circumstanțele în care operatorii online sunt ajutați în permanență de către colegii lor de la fabrică vis-a-vis de toate solicitările extra venite din partea clienților online. Vă vom explica mai jos ce presupune afirmația anterioară.

Având în vedere, că noi, firma LIDERPLAST cea care deține magazinul online, www.liderdoors.ro nu suntem intermediarii sau distribuitorii unor produse finite ale altor firme, ci din contră ne producem singuri în cadrul fabricii noastre toate produsele pe care dorim ulterior să le vindem, atât în mediul offline cât și în mediul online  putem să întâmpinăm cu o mai mare ușurință față de alte site-uri concurente (care nu sunt producători) totalitatea solicitărilor venite din partea clienților noștri. Acest lucru se întâmplă și din considerentul, că în cadrul fabricii noastre avem pusă la dispoziție toată infrastructura necesară de a rezolva orice cerință a clientului nostru online, bineînțeles prin ’’orice’’ ne referim la toate aspectele care sunt reglementate de către partea noastră contractuală online, intitulată – ‚Termeni și Condiții’.

De multe ori, se poate întâmpla ca un client să uite să comande un accesoriu pentru ușa pe care tocmai a primit-o. Astfel că, acesta își va suna operatorul liderdoors pentru a încerca să rezolve problema. Operatorul va lua legătura cu un reprezentant al departamentului de livrări al companiei LIDERPLAST, iar respectiva piesă se va trimite clientului imediat și va ajunge la el, în maxim câteva zile. Dacă este să luăm acest exemplu, și să-l transpunem în cazul unui magazin online care importă produsele, și nu este producător – această situație se va rezolva în cele din urmă, dar va dura puțin mai mult, deoarece respectiva piesă trebuie comandată de la producătorul de unde magazinul online a achiziționat produsele sale (dacă respectivul producător este din RO va dura și aici puțin, dar dacă acesta este dintr-o altă țară străină va dura mult mai mult).

După cum bine cunoaștem deja, o companie care are ca domeniu de activitate producția este construită pe mai multe departamente (depart. de resurse umane, depart. comercial, depart. producție, depart. tehnic, depart. dezvoltare prototip, depart. livrări, depart. marketing, etc.). Faptul că, magazinul nostru online, www.liderdoors.ro are la bază o fabrică este un avantaj foarte mare, întrucât într-o situație în care potențialul client online are o întrebare sau mai multe întrebări tehnice, atunci acesta va fi automat redirecționat de către operatorul liderdoors către departamentul tehnic al companiei pentru a ii se oferi răspunsurile necesare din partea unor persoane tehnice, care sunt în cunoștință de cauză.

În momentul de față magazinul online www.liderdoors.ro a fost inaugurat doar pentru piața din România, urmând ca în luna mai 2017 să fie inaugurat și pentru piața din Italia, Franța și Germania.

În prezent puteți achiziționa uși din PVC și AL pe care le puteți dota din cadrul configuratorului magazinului online. Este vorba despre 4 mari categorii de uși:

  • uși de intrare secundare din PVC și AL
  • uși de intrare medii PVC
  • uși de intrare premium din PVC și AL
  • uși de intrare exclusive din PVC și AL

De asemenea, mai aveți posibilitatea să achiziționați și ferestre standardizate pe stoc, iar din luna mai 2017 va fi inaugurată și categoria de ferestre, categorie în cadrul căreia vă veți putea dota fereastra cu elementele pe care le doriți dvs.

Stimați clienți, acest magazin online – www.liderdoors.ro a fost gândit, conceput, dezvoltat și implementat pentru dvs., din nevoia de vă ușura munca și alegerile pe care le veți lua pentru căminul dvs.

sigla-monts-lider

Ferestrele și ușile care îți protejează căminul!

Ușurează-ți munca! Cumpără ACUM ONLINE de pe 

www.liderdoors.ro!