Blog LIDERPLAST – BASTION

Inoutic_logo_ref_beztextPrin prezenta vă aducem la cunoștință, că începând cu data de 10.05.2017 compania LIDERPLAST va începe să comercializeze ferestre și uși din PVC produse pe sistemele de profil DECEUNINCK/INOUTIC.

Astfel că, produsele LIDERPLAST vor fi dotate după cum urmează:

  • Ferestrele se vor executa pe sistemul de profil DECEUNINCK/INOUTIC, iar feroneria utilizată va fi SIEGENIA.
  • Ușile se vor executa pe sistemul de profil DECEUNINCK/INOUTIC, iar feroneria utilizată va fi KFV.

Producătorul de sisteme de profile DECEUNINCK/INOUTIC, nr-ul 2 în lume, după concernul VEKA și GEALAN,  a reluat investițiile în promovare, demarând în această perioadă de timp (din 20.04.2017) o campanie de publicitate agresivă în mediile tv și online. Prin urmare, veți avea posibilitatea să vizualizați spot-ul TV al acestuia pe următoarele canale TV : sport.ro, Eurosport, Digisport 1, Digisport 2, Dolce Sport 1, Dolce Sport 2 si Digi 24. Difuzările spotului fiind planificate seara, în prime time, la ore de maximă audiență.

Strategia de promovare a brandului DECEUNINCK/INOUTIC a fost focalizată și pe alte canale, precum :

– inaugurarea unui nou website pe care îl veți putea accesa de pe acest link :
http://www.deceuninck.ro

– configurarea unei pagini de facebook pe care o veți putea accesa de pe acest link :  https://www.facebook.com/deceuninckromania/.

Compania LIDERPLAST dorește să mulțumească pe această cale grupului DECEUNINCK/INOUTIC pentru suportul și sprijinul acordat în direcția  promovări produselor pe piața din România, piață care este din ce în ce mai competitivă.

Pentru orice detalii legate de produsele noastre sau potențiale colaborări, avem rugămintea să luați legătura cu reprezentanții de vânzări LIDERPLAST sau cu Managerul General – Pavel Ivanov – pe office@liderplast.ro

Vă mulțumim ! Echipa LIDERPLAST [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]